А я українець!

Последнее сообщение от: DNIK   08-27-2009, 0:09   Ответов: 186
Страница 1 из 13 [Всего 187 записей]   1 2 3 4 5 Следующая » ... Последняя »
Сортировать сообщения: Предыдущий Следующий
  •  12-16-2006, 14:58 1593

Idea [I] А я українець!

Що скажите?

Скажу как модератор :) Тема перемещена из раздела "Россия" , потому как находилась не по адресу. Также отвечу на вопрос, почему нет раздела "Украина", потому что форум украинский и про проблемы в Украине можно писать в другом подходящем разделе. Раздел "Киев"  присутствует, так как большинство посетителей из Киева и это предполагает обсуждение некоторых вопросов, касающихся исключительно киевлян. Если от многоуважаемых посетителей из Беларуси или Грузии или других стран, появятся предложения создать разделы по их странам, они будут приняты.

Віра Сім'я Україна
  •  12-16-2006, 15:43 1594 в ответ на 1593

Re: А я українець!

> Що скажите?

А что вы бы хотели услышать? 

Николай.
  •  12-16-2006, 21:11 1598 в ответ на 1594

Хотів почути роздуми на патрітичну. Чи вважаєте ви себе українцями? Що для вас Україна.

З.І. І чому підфоруми "Киев" і "Россия"? А не сакжімо "Хариків" і "Демократична Республіка Конго" або "Польщя" ? І невже поза Києвом і не в Росії не люди? 

Віра Сім'я Україна
  •  12-16-2006, 21:35 1599 в ответ на 1598

> А не сакжімо "Хариків" і "Демократична Республіка Конго" або "Польщя" ? І невже поза Києвом і не в Росії не люди?

Полагаю, что если найдется достаточное количество людей желающих обсуждать жизнь православных христиан в Демократической Республике Конго, то администрация создаст недостающий подфорум.

Николай.
  •  12-16-2006, 21:43 1600 в ответ на 1599

А чому не обговорити життя православних України, а не лише Киева?

Віра Сім'я Україна
  •  12-16-2006, 22:25 1601 в ответ на 1600

> А чому не обговорити життя православних України, а не лише Киева?

По-моему, никто и не запрещает. Давайте обсудим. Проблем насущных много нынче (хотя, когда их не было). В общем, ваша тема вы и начинайте излагать размышления на предложенную тематику ;)

Николай.
  •  12-17-2006, 0:22 1605 в ответ на 1593

BlacksA:
    А я українець! Що скажите?

А Вы уверены в этом? Если да, то скажите - почему Smile

Дмитрий
  •  12-17-2006, 0:36 1607 в ответ на 1605

Но форум "Украина" действительно логичен. А я как-то раньше и не замечал этого.
    Дмитрий
  •  12-17-2006, 17:17 1612 в ответ на 1605

1. Мої предки українці

2.Україна-моя батьківціна

3.Я люблю Україну

4.Моя рідна мова українська

5.Моя церква-православна

Віра Сім'я Україна
  •  12-17-2006, 17:19 1613 в ответ на 1607

" Но форум "Украина" действительно логичен. А я как-то раньше и не замечал этого. "

Хм дивно.... А ви звідки?

Віра Сім'я Україна
  •  12-17-2006, 17:32 1614 в ответ на 1613

Було б доречно якби адміністрація форуму створила підфорум "Україна", томущо по перше існує багато різних тем пов"язаних з українським православ"ям (Наприклад "Розкол", "Українські святині", "Схід і захід разом-ми один народ","Національна самосвідомість" і т.д.). І головне: Обговорення теми Україна в підфорумі "Росія" ображає мої патріотичні почутя.

Не подумайте що я націоналіст, просто Росія для мене сусід. Де живуть наші брати по вірі і кові! 

Віра Сім'я Україна
  •  12-17-2006, 19:14 1615 в ответ на 1613

З Києва ми, з Києва. :) І теж українці, тільки вміємо правильно користуватись рідною мовою.

И не только родным языком... А по русски в интернете по-привычке разговариваем. Чтоб могли понимать те же ребята из России, Грузии, Белоруссии, а не только "щирі українці". 

Can we discuss this problem on English? Wink Чтоб уж наверняка все поняли...

А кто, собственно, создал тему "А я українець!" в разделе "Россия"? Где логика?

Настоящий философ всегда говорит то, что думает, поэтому больше молчит.
  •  12-17-2006, 20:58 1616 в ответ на 1615

А в якому рідфорумі мні потрібно було її сьворювати? А де створити теми які я зазначив раніше? І багато тут грузинів, білорусів на форумі. А якже бути тим православним, які російської не знають. А для тих хто не знає української я "переведу". 
    Віра Сім'я Україна
  •  12-17-2006, 21:28 1617 в ответ на 1616

На жаль, я не розумію Вас. EmbarrassedЦе все (ось це місце, де ми зараз знаходимось) – український форум, він організований для спілкування української молоді.  Будь ласка, для теми: Розкол" – у тему „Православие и другие религии” , в тему : „Все остальное”: можливо розмістити обговорення тем „Національної свідомості” та протистояння Сходу та Заходу. А розділ „Россия” – це лише маленький розділ, на нашому українському сайті.Big Smile Чим Ви незадоволені?

До речі, я годна з тим, що розділ „Українські святині” необхідний.  Мені в наступні два-три місяці їхати у Харків, Прилуки, Полтаву. Може щось цікаве розвідаю, а поділитися можливо тільки у розділі „ Поездки, походи и разные вылазки”. До речі, хтось останнім часом був у Густинській пустині? Бачили, який там красивий собор відстроїли?

Настоящий философ всегда говорит то, что думает, поэтому больше молчит.
  •  12-17-2006, 22:08 1618 в ответ на 1617

Скажи в скільки балів тиоцінюєш свій патріотизм? 0- тобі начхати, 10- ти патріот.
    Віра Сім'я Україна
Страница 1 из 13 [Всего 187 записей]   1 2 3 4 5 Следующая » ... Последняя »
Показать как RSS ленту в формате XML